Skip to content

Després de donar inici a l’estiu per la nit de Sant Joan i fer una bona celebració d’entrada… les joves de Begues han tingut moviment, tant al Juliol com a l’Agost!

Per festa major es va celebrar la IX edició de Penyes de Begues! Durant 4 dies van poder gaudir de la festa fent diferents esdeveniments com el sopar innaugural i el xupinazo, concerts, nit de dj’s, bingo musical i més! Les penyes és una proposta que va venir dels joves, ja fa 9 anys i que es co-organitza entre la comissió de Penyes de Begues i l’Ajuntament.

Per altra banda, l’últim cap de setmana es va dur a terme l’esperat Sopar Medieval 2022! Va ser una nit màgica, on beguetans i beguetanes, vestits de l’època van gaudir d’espectacle de foc, teatre, un menjar típic medieval que es menja amb les mans i, més sorpreses que l’associació juvenil 6tres9 va organitzar amb molt de detall! A més a més, l’associació va contar amb ajut d’altres antitats com Els Encantats, els castellers de Begues, i l’Spai d’Art, entitat que es dedica al teatre! Com sempre, es fa ver en un lloc emblemàtic del poble, La Fundació Privada Col·legi Bosch.

Finalment, El Club de Begues va organitzar les esperades Olimpiades de Begues!!! Molts joves hi van participar i s’ho han passat brutal. Bàsicament, les dues últimes setmanes d’Agost es fan unes olimpiades al poble, on es pràctiquen diferents esports i de cadascun d’ells hi ha una classificació 🙂 Fan des d’escacs fins a waterpolo!!!

 

En definitiva… un estiu ben mogut!!! Benvingut septembre 🙂 

 

Back To Top