Skip to content

EL FIXU ESPAI JOVE

Espai per a joves, de 60 metres quadrats, amb personal de dinamització juvenil per a l’organització d’activitats i tallers dirigits. També és la seu de l’entitat 6tres9, en règim d’autogestió.

HORARI D’ÚS: Dilluns, dimarts i divendres de 16.30 a 20.30h. Fora d’aquest horari, el seu ús està gestionat per l’entitat 6tres9.
UBICACIÓ: Edifici de la piscina descoberta
Treball - Canal Jove Begues

PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL

Servei d’informació i assessorament juvenil, amb accés a tots els recursos que Begues ofereix al col·lectiu jove. 

HORARI D’ATENCIÓ: De dilluns a divendres de 9.30 a 14.00h | Dimecres i dijous de 17.00 a 19.30h
UBICACIÓ: Centre Cívic El Roure

BUC MUSICAL GRAN

Sala insonoritzada, de 100 metres quadrats, destinada a assaigs musicals, de dansa o teatre. Cal fer reserva prèvia per al seu ús, mitjançant instància. No disposa d’instruments d’ús compartit.

HORARI D’ÚS: Segons disponibilitat
UBICACIÓ: Centre Cívic El Roure

SKATE PARC

Parc de 88 metres quadrats destinat a la pràctica d’skate boarding, BMX, street boarding, patins en línia o scooter. Amb paviment i murs de formigó, compta amb diversos elements metàl·lics i mòduls de salts.

HORARI D’ÚS: De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00h
UBICACIÓ: Zona Esportiva Municipal

PUNT JOVE

Sala habilitada amb ordinadors d’autoconsulta i connexió de banda ampla. Disposa de zona de lectura i estudi, servei d’impressió de documents i treballs, Tennis de taula i Billar sota reserva.

HORARI D’ÚS: De dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 h i de 17.00 a 20.00 h
UBICACIÓ: Centre Cívic El Roure

BUC MUSICAL PETIT

Sala insonoritzada, de 25 metres quadrats, destinada a assaigs musicals. Cal fer reserva prèvia per al seu ús, mitjançant instància. No disposa d’instruments d’ús compartit.

HORARI D’ÚS: De dilluns a divendres de 17.00 a 19.30h
UBICACIÓ: Centre Cívic El Roure

PARC WORKOUT

Instal·lació d’entrenament tècnic urbà. Disposa de biga d’equilibri, banc d’abdominals inclinat, barra alta en estil serp, paral·leles, combinació de barres d’estil lliure, anelles i doble escala de transició.

HORARI D’ÚS: Lliure
UBICACIÓ: Carrer Camp dels Prats (al costat del Centre Cívic)

AULA D'ESTUDI MUNICIPAL

Espai habilitat a la Biblioteca La Ginesta en època d’exàmens. Ofereix zona d’estudi en horaris ampliats, més enllà dels d’obertura de la biblioteca (matins, nits i caps de setmana).

Oberta en època d’exàmens (maig-juny i desembre-gener)
UBICACIÓ: Biblioteca La Ginesta
canal-jove-begues-header

A banda d’aquests espais destinats exclusivament per a tu, Begues disposa d’una gran xarxa d’equipaments i instal·lacions municipals. Coneix-les i treu el màxim rendiment al poble!

Back To Top