skip to Main Content
Click or drag a file to this area to upload.
En el cas de persones menors d'edat, cal adjuntar el document d'autorització degudament complimentat pel pare, la mare o qui en tingui la tutoria legal. Podeu descarregar el model de document en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Begues va crear l’any 2018 el Carnet Jove Begues amb els objectius d’afavorir l’emprenedoria del col·lectiu juvenil local i alhora buscar la implicació en la vida social i cultural, establir un nou canal de difusió per arribar als i a les joves, i impulsar el comerç local.

A joves d’entre 14 i 25 anys empadronats a Begues.

  • Gaudir d’avantatges en activitats organitzades per l’Ajuntament de Begues, a través de descomptes en els preus públics, sortejos i altres avantatges.
  • Gaudir de promocions i ofertes en els comerços locals adherits a l’acció, definits per cada comerç i específics en base a les seves pròpies característiques.
  • PERMANENTS: Aquells incentius incorporats de base al catàleg de serveis del Carnet Jove i que formen part essencial de l’oferta adreçada a les persones usuàries.
  • PERIÒDICS: Aquells incentius que formen part de l’oferta de serveis trimestrals que ofereix el Carnet Jove beguetà.
  • PUNTUALS: Aquells incentius que, per les pròpies característiques del servei, estan associats a un esdeveniment puntual.

El Carnet Jove Begues caduca quan la persona usuària compleix els 25 anys.

El carnet és expedit a demanda de la persona, complimentant prèviament el formulari de sol·licitud. Un cop expedit, caldrà recollir-lo físicament al Punt Jove del Centre Cívic El Roure. En el moment de recollida caldrà mostrar el DNI o Passaport original.

En el cas de persones menors d’edat, cal una autorització complimentada pel pare, la mare o qui en tingui la tutoria legal. Podeu descarregar el document d’autorització en aquest enllaç.

Back To Top
× Parlem?