Skip to content

Ja és aquí la Festa Major de Begues! Del 22 al 25 de juliol, el municipi viurà la seva festa grossa amb tota la normalitat perduda o alterada en els darrers dos anys per culpa de la pandèmia de covid. Així, els carrers i espais públics de Begues acolliran activitats de tota mena, per a persones de totes les edats i condicions, també (com no podia ser d’una altra manera) pel jovent.

En aquest sentit, una de les activitats que es reprèn amb força són les Penyes, les quals es desenvoluparan a partir del dijous 21 de juliol i fins al 23 del mateix mes al camp de sauló de la Zona Esportiva Municipal. Per a més informació, vegeu la informació següent.

La música serà una de les protagonistes aquesta Festa Major. Així, cal remarcar els concerts de versions de Waikiki (22 de juliol, 23.30 h, a l’exterior de la Zona Esportiva Municipal) o el de Mala Vida (23 de juliol, 23.30 h, a la plaça de l’Ateneu). Aquest mateix 23 de juliol, però a l’exterior de la Zona Esportiva Municipal i passada la mitjanit hi haurà discomòbil.

Per als amants dels esports, el 15 de juliol podreu participar al 3×3 que organitza el CB Begues al Pavelló Jaume Viñas Pi (de 19 h fins a la mitjanit). I, si el que voleu és diversió pura i dura, el 23 de juliol podeu gaudir del tobogan aquàtic al carrer Jaume Petit (d’11 a 14 h) i del clàssic correfoc el mateix dia (a partir de les 22 h)

Consulteu la programació de la Festa Major de Begues 2022 per a més detalls o veure la resta d’activitats.

Back To Top