skip to Main Content
Formació - Canal Jove Begues

La formació és bàsica per al futur laboral del jovent. Per això, des del Punt Jove t’oferim una sèrie de cursos que et permetran anar més enllà dels estudis reglats que hagis realitzat i sense importar el nivell en el qual estiguis: ESO, batxillerat o universitari. La formació contínua és vital per estar al dia del dinàmic món laboral actual.

Així, al Punt Jove trobaràs formació en matèria d’emprenedoria perquè puguis fer realitat el somni de crear la teva pròpia empresa o tirar endavant aquella idea de negoci que fa temps que et ronda pel cap. També et podràs formar en noves tecnologies (TIC), un àmbit indispensable a avui dia i que et permetrà moure’t amb facilitat dins el món digital.

Un altre àmbit en el qual t’oferim formació al Punt Jove és amb els cursos de monitor/a, però l’oferta que posem al teu abast és molt més àmplia gràcies a la informació sobre beques per estudiar a l’estranger, sobre pràctiques curriculars a empreses de dins i de fora del nostre terme municipal o les formacions que ofereixen altres entitats o organismes orientats al col·lectiu juvenil.

Back To Top
× Parlem?